Traag internet? Slecht of haperende wifi? Heeft u sinds de nieuwe buren, of zo maar opeens geen goed wifi meer? Of wellicht heeft u alleen soms op bepaalde plekken een goed signaal?

 

Het is ontzettend vervelend als u op kantoor niet goed kunt werken door slecht wifi maar ook thuis na een dag hard werken even ontspannen op uw tablet/computer nog wat mails -en tv wilt kijken, en telkens lastig gevallen wordt door foutmeldingen die u niet begrijpt.

 

Voor wifi of draadloos internet wat niet goed werkt kunt u van ons op aan!

 

Een traag, onveilig netwerk is absoluut niet meer van deze tijd. PC Consultance biedt als netwerkspecialist een advies en oplossing op maat. De oplossingen voor problemen kunnen soms bestaan uit simpele handelingen, wij bieden u dan ook nooit onnodige producten aan en houden rekening met uw budget en wensen.

Wij komen graag langs om een signaalmeting te doen en aan de hand hiervan een oplossing aan te bieden. Dit kan uitkomen op bijvoorbeeld een Access point of simpelweg uw appartuur verplaatsen of opnieuw instellen of upgraden van de firmware.

Voor WiFi oplossingen werken we met Linksys of TP Link voor particulieren maar klanten die niet goed maar betere kwaliteit willen, leveren wij ook onderstaande merken.

Nazorg en service zijn opnieuw van groot belang, PC Consultance houdt dit dan ook altijd in het achterhoofd bij het leveren van producten. Onderstaande merken leveren “Life Long Warranty” Dat betekent dat u tussen de 5 en 8 jaar garantie heeft op deze apparaten.  (Life Long zo lang de fabrikant dus het product levert of reserveonderdelen maakt..)

 

De merken waar wij mee werken zijn:

 

  • Ruckus – Ruckus biedt ook mogelijkheid tot het versterken en verlengen van het signaal. Ruckus biedt hun eigen-ontwikkelde technologie “BeamFlex”, wat inhoud dat het signaal zich aanpast aan de gebruiker en de omgeving. Hierdoor zullen de prestaties in elke omstandigheid uitmuntend zijn. Ruckus heeft ook een goede nazorg en uitblinkende service met levenslange garantie. Ruckus heeft voor iedere omgeving (binnen of buiten) wel een goede wifi oplossing, PC Consultance is specialist in Ruckus® oplossingen.

 

  • Draytek – Draytek is, naast goede wifi, een merk wat wij graag gebruiken als het aankomt op routers en modems. Draytek biedt hoge kwaliteit en goede prestaties door innovatieve software en bouwkwaliteit. Een stabiel netwerk met hoge snelheden kan hierdoor worden gerealiseerd.

 

  • Aruba Networks – Aruba is een merk wat op grote schaal een oplossing biedt voor problemen met bereik. Excellent geprogrammeerde software die aanwezig is in deze apparaten zorgt voor een vlekkeloze ervaring. Overal snel internet wordt door Aruba met gemak gerealiseerd. Aruba is tegenwoordig onderdeel van HP.

 

Wilt u meer informatie?  Wij komen graag met u in contact via telefoon of mail.