Reparatie

Een trage of niet goed werkende computer zorgt voor veel frustatie en problemen in werk-situaties.
PC Consultance biedt een kundige oplossing en verzorgt advies om in de toekomst dit soort problemen voor te zijn. PC Consultance gaat met zijn tijd mee, en biedt dan ook oplossingen die goed en lang mee gaan.  Vaak kunnen wij ook zeer betaalbare oplossingen bieden en is triple-A kwaliteit niet altijd noodzakelijk

 

Als een van de weinige in Noord Holland biedt PC Consultance Apple reparatie service!  Wij repararen uw iMac, macbook, powermac en alle andere apple computers onder garantie en gecertificeerd door Apple® maar ook buiten de garantieperiode als Apple® geen thuis geeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook “vintage” computers gunnen wij een 2e leven.


Upgrade

PC Consultance biedt ook graag mogelijkheid tot een upgrade van een bepaald systeem. Het inbouwen van een Solid State Drive (SSD) is één van de eerste dingen die wij vaak bij een upgrade zullen doen. Flash geheugen is vele male sneller dan de ouderwetse harde schijf en is ook veel duurzamer! Wij bieden de mogelijkheid om de complete installatie over te zetten naar deze nieuwe schijf, zodat u weer verder kan werken zoals u bent gewend maar dan veel sneller!