Apple® Specialist is een titel die je verdient, tegenwoordig noemen de mediamarkt of andere koopjeswinkels en belhuizen of de telefoonreparateur op hoek zich allemaal Apple expert, helaas is de kennis soms ver te zoeken en worden u halve oplossingen aangeboden zonder het gebruik van originele onderdelen of materialen.

Er zijn maar weinig ICT’ers die Apple® software en het gedachtengoed van Apple (en Steve Jobs) begrijpen.

 

PC Consultance is de Apple specialist of Apple adviseur met kennis van hun hele productlijn. Of u nou iMac wilt aanschaffen voor op kantoor, of een Mac Pro® in uw studio voor het monteren van muziek of foto’s, het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij geven u advies op maat en houden rekening met uw budget en eisen.

 

Niet alleen verkopen wij Macs, iPhones, Macbooks, iMac (pro) etc.. maar wij zijn ook gecertificeerd reparatiecentrum. Dus wanneer uw mac een paar jaar oud is kunnen wij uw betrouwbare machine repareren op vakkundige wijze. Geen tijdelijke oplossingen maar repareren met 6 tot soms wel 12 maanden garantie!  Wij doen geen reflow of andere halve oplossingen maar alleen goede reparaties met gebruik van alleen maar originele onderdelen of materialen of de beste imitatiematerialen indien uw mac al “vintage” is en er geen originele voorhanden zijn.

 

Ook het upgraden van uw trage mac is mogelijk, wij hebben honderden apparaten voorzien van nieuw geheugen of een SSD.  Uw mac is nog sneller en beter als nieuw uit doos!

 

Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst.