PC Consultance bij u op de zaak of kantoor betekent zakelijke dienstverlening op maat.

In de afgelopen decennia neemt automatisering voor vrijwel alle bedrijven een belangrijke plaats in. Door de opkomst en betaalbaarheid van computers, VOIP telefonie, printers, scanners en de wereldwijde toegang tot het internet is stroomlijning van bedrijfsprocessen door digitalisering voor alle bedrijven een must. Om efficiënt en rendabel te werken kan bijna geen enkel bedrijf meer zonder ICT. Deze belangrijke kwesties goed te laten onderhouden is een delicaat karwei. PC Consultance is uw partner voor al uw ICT zaken met:

* Servicegerichte houding en snelle reactietijden;
* Hoog gecertificeerde en geschoolde medewerkers;
* Betrokkenheid voor uw bedrijf alsmede service in het weekend;
* ICT'ers die doeltreffend met u meedenken en communiceren.

PC Consultance is er voor het leveren van PC’s, Apple/Mac's, printers of all-in-one machines, VOIP telefonie en meer. Maar ook het onderhouden van een bedrijfsnetwerk en/of telecommunicatie platform is voor ons bekend terrein.

Wanneer u een second opinion wenst van een onafhankelijke partij, of U behoefte heeft aan een audit en/of herstructurering van de ICT omgeving binnen uw organisatie, bieden wij ook professionals die graag met u hierover van gedachten wisselen. We nodigen u uit om vrijblijvend van gedachten te wisselen!

Tevens voeren we vaak documentatieopdrachten uit van de netwerk-topologie van onze klanten. Elk apparaat in het pand wordt getest, gedocumenteerd en gelabeld zodat de inventarisatie voor een keurmerk, ISO certificering of de bedrijfsverzekering weer keurig op orde is.

We bieden een breed scala aan producten, van hoog gerenommeerde merken, waarvan wij vaak het exclusieve dealership hebben in deze regio. Dit geen prioriteit geeft bij eventuele disputen. Door deze goede contacten bij onze leveranciers is deze goodwill iets wat ons geen windeieren legt als we een beroep op deze bedrijven doen wanneer het noodzakelijk is.

Wanneer u geïnteresseerd bent in wat PC Consultance voor uw bedrijf kan gaan betekenen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we samen met u de aandachtspunten onder de loep en geven u desgewenst een advies of indicatie op maat. We komen graag bij u langs, maar u bent uiteraard ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Heldere ICT oplossingen liggen vaak binnen handbereik, PC Consultance biedt zakelijke oplossingen met eerlijke en scherp concurrerende tarieven.